Utedusch - design eller 999kr?

Hjälp vad mkt fint det alltid finns när man ska köpa en pryl. Nu var det dags för utedusch. Har ju pool så då kan det vara skönt att duscha av sig och det på altan istället för att behöva springa in med blöta fötter. 
Varför har vi inte köpt en utedusch tidigare, kan kan ju undra?
Så vi googlar på utedusch och ja usch vad trista de ser ut. Men jag bläddrar lite och hittar några fina modeller. Vad sägs om dessa? 

blumfeldt.se säljer den här fina och lite roligare duschplattan. Strax över 2.400kr. Perfekt om man inte vill att duschen ska synas. Men och åter men för vår del - vi vill ha lite mer värme än vad en uppvärmd slang kan ge.   (foto lånat från blumfeldt.se)
(null)

(null)
foto: lånat från lannamobler.se
Lannamobler.se säljer den här skönheten. Den tar vi! utropade jag lyckligt innan jag såg priset. Strax över 48.000. Hm, det fick oss att fråga om design och utseende verkligen är så viktigt när det gäller en utedusch. 

Frågan är kanske just i det här fallet vilken funktion vi vill ha o kanske är det värt att satsa på design när det gäller andra prylar....eller om en design man blir kär i med hyfsat pris dyker upp:-)
Sagt o gjort, det blev den säkert billigaste (och kanske inte den snyggaste på marknaden). 
(null)


18 liter vatten samlas i den svarta behållaren som värms upp av solen och det till priset av 999kr. Uteduschen kommer från Jula. 
Lätt att montera, inte så snygg, lite ranglig men fyller sin funktion...iallafall tills vi hittar en snyggare modell till en vettig peng. 
Nu har vi bara haft duschen i några dagar o den gör sitt jobb. Om den håller till nästa säsong, det får man se. Taggar: utedusch dusch trädgård sommar svalka pool;

Kommentera inlägget här :